Tot arribarà…o no

Potser ja ha arribat el moment que això que anomenem “poble” digui “prou”, surti al carrer i faci passar per l’adreçador a tota aquesta colla de polítics de tots colors, des de l’ultradreta del PP als mal anomenats partits d’esquerra com ara IU, i els desposseeixi de tots els drets i privilegis de que gaudeixen i que ells mateixos s’han atorgat a cop de decret.
Ara es veu que ja som gairebé alemanys. El regne d’Espanya ja no és sobirà. El seu govern ja no decideix. Ho fan des d’Alemanya per ell. Ja se sap que la dreta espanyola sempre ha sigut molt germanòfila i si ara s’ha d’acotar la testa, dir “sí senyora”, abaixar-se els pantalons i belar com un ramat de bens perquè els alemanys estiguin contents doncs es fa, i ja està.
En Mariano només és un titella mogut per la cancellera teutona que li diu el què ha de fer i el què ha de dir, deixant-lo sense cap tipus de poder i sense cap tipus de vergonya ja que en Rajoy Brey vomita a la societat espanyola les directrius dictades per la susdita senyora entre els víctors dels diputats del seu partit mentre destil·len satisfets litres de bava espessa per cada nova retallada que serà aplicada als parats indecents, als funcionaris ganduls, als treballadors esquenadrets o als autònoms privilegiats. El govern de l’estat apuja l’IVA, retalla en totes les disciplines que afecten a treballadors, aturats o autònoms, però no retalla pas el sou als diputats i diputades que vegeten pel Congreso de los diputados.
Ahir vaig trobar a “Yahoo” una notícia que ja és la gota que fa vessar el got de la mesquinesa política. Resumint ve a dir que hi ha diputats, i fins i tot quatre ministres i el mateix president del govern, que cobren 1.823 euros al mes per a despeses d’allotjament i manutenció tot i viure a Madrid. Entre aquests energúmens hi trobem els ministres Arias Cañete i Ruiz Gallardón, la vicepresidenta del govern Soraya Sáenz de Santamaría o la ministra Mato. Aquestes dietes es sumen als seus sous escandalosos els quals no es rebaixen com el de qualsevol funcionari públic sinó que ses senyories (totes les del “Congreso de los diputados”) continuaran gaudint de la totalitat del seu sou com abans de la destralada d’en Mariano. Deixo el link a la notícia de “Yahoo” per si algú la vol llegir a risc de patir un ictus cerebral, una angina de pit, o fins i tot un infart de miocardi fulminant ja que mentre la llegeixes sents com la mala llet et flueix per totes les venes del cos.
Cada dia abans de ficar-me al llit engego la ràdio amb l’esperança d’escoltar-hi el “Grândola, Vila Morena”, el senyal de que per fi ha començat una revolució que ja fa massa temps que esperem els qui, com jo, no creiem en el sistema polític actual el qual, per desgràcia, cada dia ens dóna més proves de la seva corrupció, la seva incompetència, la seva intolerància i en general de la seva nefasta gestió.
Diu un verset de la cançó: “O povo é quem mais ordena”, és a dir, “el poble és qui més ordena”, a veure si arriba aviat el dia en que els nostres ulls puguin veure-ho i ens podem treure de sobre el jou al qual ens tenen lligats aquesta colla d’hipòcrites repulsius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*