PP = Cáritas ?

Un altre que podem afegir a la banda de cínics i pocavergonyes que governen en la actualitat o ho han fet en aquest, mal anomenat, període democràtic des de la mort del dictador.
Cristóbal Montoro, actual ministre d’hisenda del regne, ha tingut les santes boles de dir que Cáritas i el PP “son entidades sin fines lucrativos” i que, conseqüentment “el PP es una entidad sin ánimo de lucro y que sirve al interés general”. Homeeee! Ja està bé, no? Això ja passa d’insult a la intel·ligència! No és que ratlli l’escarni és que el supera de totes totes.
Tot això ve arran d’un informe intern d’hisenda en el qual s’al·lega que les “suposades”(però no per això menys certes) donacions il·legals fetes al PP no tributen ja que les donacions a qualsevol ONG sempre n’han estat exemptes.
Aviam, si els partits polítics fossin iguals que una ONG no tindria cap mena de sentit haver fet la “Ley orgánica 8/2007, de 4 de julio, sobre financiación de los partidos políticos” que ho regula tot plegat. És més, voler comparar l’ingent quantitat de diner negre que va rebre, i deu seguir rebent, el PP amb les donacions a Cáritas és una aberració que passa de mida. Hauria de saber el ministre que de totes les aportacions que reben Cáritas i d’altres ONG’s se n’ha d’informar a l’”Agencia Tributaria” i que, a més a més, existeix l’obligatorietat de passar auditories internes i, en el cas concret de Cáritas, també externes per part de “ATD Auditores SL”.
Pot passar, però, que cap ciutadà s’hagi fixat que, Génova, 13, no és en realitat la seu nacional del Partido Popular sinó que el que és realment és un menjador social on gent que ja no té ni els mínims recursos per poder menjar hi fa cap per manducar calent ni que sigui un cop al dia.

Coincidint amb tot això també s’ha sabut que el bufet d’advocats, assessoria i consultoria “Equipo Económico” fundat l’any 2006 per l’ignominiós Montoro, i del qual va plegar l’any 2008, tampoc és aigua clara. Diuen des de la “Fiscalía Anticorrupción” que la susdita empresa facturava, quan Montoro en va plegar, 2,9 milions d’euros però que, i ara ve la part més tèrbola, tot i la batzegada de la crisi econòmica que s’esdevingué, aquest bufet facturà l’any 2011 gairebé un 90% més i que la xifra facturada durant el primer any en que Montoro formà part del govern Rajoy pujà un milió més d’euros augmentant incomprensiblement el número de contractes alguns del quals ara són investigats per haver sigut adjudicats de manera il·lícita.

Per a més inri el molt hipòcrita encara té les galtes d’afirmar “Yo soy católico practicante…”. Doncs no ho sé, potser sí que és de missa i comunió diària, però caldria que recordés que el vuitè dels deu manaments diu: “No aixecaràs falsos testimonis ni mentiràs” però, es clar, la seva condició de catòlic practicant li dona la potestat de fer examen de consciència, acte de contrició, propòsit d’esmena, confessar els seus pecats, complir la penitència i rebre la total absolució després que l’ensotanat de torn li digui allò de: “Ego te absolvo a peccatis tuis in nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.”
En fi, que ara que ja no tenim “generalísimo” tenim un ministre “por la gracia de Dios”.
Amén.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*